Avtal på plats mellan FSP och Sanco

FSP-FB-Twitter-LinkedIn_conny.jpg

FSP Sweden och den internationella system- och komponentleverantören Sanco AB i Örnsköldsvik har sedan 2017 haft en konstruktiv dialog för att nå ett givande och långsiktigt samarbetsavtal. Nu har alla praktiska rutiner och processer spikats och avtalet skrevs under av parterna i början av året.
– Det känns jättebra att vi har kommit i mål med alla delar i kedjan. Vi har haft en bra dialog för att hitta den bästa lösningen för oss båda.

För oss är förtroende en väldigt viktig beståndsdel och både jag och vår personal har ett stort förtroende för FSP. Jag tycker att Jacob och FSP har kommit långt i uppbyggnaden av verksamheten och de har engagerad personal som vill jobba framåt för att bli en av de bästa på marknaden, säger Conny Abrahamsson, grundare och VD för Sanco AB.

System- och komponentleverantören Sanco AB i Örnsköldsvik startades 1984 av Conny Abrahamsson och Gunnar Sandström. De har idag både nationella och internationella kunder inom mekanik samt i branscher som flyg, elektronik, bilindustri och hissar. Kunderna finns över hela Sverige och hela 90% av dem är exporterande företag.

Tillbaka

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Integritetspolicy      Sitemap