Jonas Stenlund – tillträdande platschef på FSP

FSP-FB-Twitter-LinkedIn_jonas.jpg

År 2014 var Jonas Stenlund med och startade upp måleriet som senare kom att kallas för FSP. Sedan dess har han samlat på sig en gedigen erfarenhet av projekt- och produktionsledning från skogsindustrin. Vi är väldigt glada över att välkomna honom tillbaka som tillträdande platschef från och med den 1 november 2020.

Jonas kommer senast från tjänsten på marknadsservice på Holmen där han har arbetat med marknadsservice och produktionsplanering. Nu ser han fram emot nya utmaningar och den tid som väntar.
– Det känns fantastiskt roligt och inspirerande att komma tillbaka. Jag har längtat efter måleriet och ser fram emot att vara delaktig i alla spännande projekt som är på ingång.

Verksamhetsfrågor ligger Jonas varmt om hjärtat och i sin roll som platschef kommer han att ansvara för den dagliga driften och utveckla befintliga arbetssätt och processer.
 Tillsammans med de andra kommer jag att se till att den fysiska och psykosociala arbetsmiljön håller högsta klass samtidigt som vi levererar rätt kvalité i rätt tid. Som alltid i en industri, står säkerheten högst upp på agendan. Jag vill att alla ska komma hem på kvällen och känna sig stolta över vad man har åstadkommit under dagen. För våra kunder är det viktigaste att få sina produkter i rätt tid och till rätt kvalitet och jag ser fram emot att vara kundernas bollplank på måleriet. Vi har under den rådande pandemin lyckats hålla väldigt hög leveransprecision från måleriet och jag ska jobba för att den blir ännu bättre och uthållig även nu när vi står inför växande volymer och samtidigt fortsatt ha väldigt få reklamationer. Vi är och ska fortsätta vara ett måleri där kunderna vet vad dom får och att vi är en partner att lita på, menar Jonas.

Tillbaka

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Integritetspolicy      Sitemap