Om oss

FSP är en del av koncernen FSP Group, som är specialiserade inom ytbehandling. Vi levererar sedan över 60 år tillbaka olika typer av ytbehandlingstjänster och driftar även hela anläggningar åt våra kunder. Koncernen har en egen utvecklingsavdelning och ligger i framkant när det gäller innovation och hållbarhet. Våra bolag i Europa sysselsätter tillsammans flera hundra personer, vilket gör oss till en av marknadens största aktörer. FSP bedriver i dagsläget verksamhet i Sverige, Finland, Estland och Polen.

Med ett tydligt fokus på hållbarhet och en företagskultur som sätter människan i centrum är FSP en koncern i stark utveckling. Vi fungerar som en partner för våra kunder, som kan leverera både helhetslösningar i form av outsourcing av hela måleriverksamheten och tjänster inom många typer av ytbehandling. Förutom en hög kapacitet och kvalitetsnivå har vi ett genomarbetat miljötänk i koncernen.

I Sverige erbjuder FSP både pulver- och våtlackering i vår anläggning i Hudiksvall. Anläggningen har hög kapacitet och är utformad för att hantera stora serier av produkter. Vi tillhandahåller även inspektions- och konsulttjänster. Våra kunder är bl.a. leverantörer till skogsindustrin, mekaniska verkstäder, maskintillverkare och smeder.

Med vår breda kundbas så står vi starka och trygga. Vi har en stor tilltro till framtiden och ser ljust på utvecklingen av bolaget. Den svenska verksamheten utgår från Hudiksvall och vi planerar att växa kraftigt under de kommande åren.

Vi letar ständigt efter fler medarbetare av rätt kaliber. Är du intresserad? Mer information om de tjänster vi söker just nu finner du under fliken ”Jobba hos oss”.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Integritetspolicy      Sitemap