Medarbetarporträtt Christer Arborén

fsp-christer-1170bred.jpg

Namn: Christer Arborén
Ålder: 48 år
Bor: Saltvik, Hudiksvall

Hur började du arbeta i branschen?

Jag började i måleribranschen 2004 på Hiab fabriken måleri när de byggde om sin gamla våtlackering och gick över till pulverlackering för lyftkranar. När Hiab lade ner tillverkningen köptes lackeringen av IB Spectrum och fick jag möjligheten att följa med till dem samma lokaler men började sedan jobba på SMP parts i Ilsbo då IBS gick i konkurs.

Vad gör du idag?

Den första december 2017 fick jag anställning hos FSP Sweden som driver måleriet i Hiabs gamla lokaler. Mina arbetsuppgifter består främst av pulverlackering, lagerhållning och inköp.

Hur har ditt arbete utvecklats?

Mitt arbete har hela tiden utvecklats där jag löpande fått ta mer ansvar, förnyade arbetsuppgifter samt rollen som skyddsombud. Vi är samtliga aktiva i att driva den dagliga i verksamheten där alla tar ett helhetsansvar.

Hur har du utvecklats som person?

I och med att jag fått nya arbetsuppgifter, utmaningar och större ansvar så ser jag att jag fått utveckla mig både personligt och professionellt. Samarbetet i gruppen och helhetsansvaret är tydligt när vi inte tvekar på att backa upp en kollega eller köra flera stationer samtidigt. Det känns många gånger roligt när man får ett bra flyt när man exempelvis kör flera stationer samtidigt.

Vad är roligt på arbetsplatsen?

Det som är roligast är när vi har ett bra flyt, håller högt tempo och framförallt när vi får till en fantastisk finish.

Hur ser dina arbetstider ut?

Vi jobbar mellan 7-16, men ibland kan det bli längre om det är något vi måste bli färdiga med.

Hur ser framtiden ut?

Det känns positivt. Vi vill hela tiden se till att leverera bra kvalité på det vi målar, och det gör att vi både får behålla våra kunder men även att det kommer in nya kunder.

Integritetspolicy      Sitemap