Medarbetarporträtt Joakim Nilsson

fsp-joakim.jpg

Namn: Joakim Nilsson
Ålder: 32 år
Bor: Hudiksvall

Hur började du arbeta i branschen?

Jag började i branschen 2010. Efter 8 år på en annan firma tog jag anställning på FSP, 2018.

Vad gör du idag?

Huvudsakligen ägnar jag mig åt pulverlackering, men det blir en hel del våtmålning också. Jag har fått möjligheten att utbilda mig i ERP-systemet så jag lägger även order och sköter utleveranser.

Hur har ditt arbete utvecklats?

När jag började här i april 2018 arbetade jag mestadels med pulverlackering, under sommaren fick jag börja med våtlackering. Arbetet och ansvaret har hela tiden utvecklats, vilket är både utmanande och jätteroligt. Under hösten 2018 fick jag även börja hantera order och arbeta i ERP-systemet. Man växer som person när man får ta lite mer ansvar och styra upp olika saker.

Finns det några tuffare utmaningar?

Ingenting är omöjligt!

Vad tycker du är roligast?

Målningen är ett väldigt intressant område, att jag dessutom fått möjligheten att börja med andra arbetsuppgifter är omväxlande. Som helhet är FSP en väldigt stimulerande och utvecklande arbetsplats.

Hur ser dina arbetstider ut?

Våra normala arbetstider är mellan 7 och 16, det kan förekomma övertid i samband med att något jobb behöver bli färdigt.

Hur ser framtiden ut?

Jag tycker framtiden på FSP är ljus. Vår VD har som mål att vi ska växa och bli större, vilket är jätteroligt. Även mina möjligheter att utvecklas i jobbet gör att framtiden ser positiv ut.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Integritetspolicy      Sitemap