Medarbetarporträtt Joakim Nilsson

fsp-joakim-1170bred.jpg

Namn: Joakim Nilsson
Ålder: 32 år
Bor: Hudiksvall

Hur började du arbeta i branschen?

Jag kom in i branschen 2010 när jag började jobba i Bollnäs på Kesam industrilackering. Där jobbade jag i åtta år innan Jacob ringde och frågade om jag vill börja åt honom här på FSP Sweden, så i april 2018 började jag här.

Vad gör du idag?

Det huvudsakliga jobbet är pulverlackering, men jag arbetar även med en viss andel våtlackering. Förutom lackering gör man lite av allt, som att ta in gods när det kommer transporter. Jag har också nyligen börjat lära mig lägga order i vårt orderhanteringssystem vilket är både utvecklande roligt.

Hur har ditt arbete utvecklats?

När jag började jobba här i april började jag med pulverlackering, och under sommaren började jag även med våtlackering. Arbetet och ansvaret har hela tiden utvecklats, vilket är både utmanande och jätteroligt. Och nu under hösten har jag börjat med orderläggning. Man växer som person när man får ta lite mer ansvar och styra upp olika saker.

Finns det några tuffare utmaningar?

Ingenting är omöjligt!

Vad tycker du är roligast?

Målningen är ett väldigt intressant område, och nu med orderhanteringen blir det ytterligare delar i jobbet som gör det roligt. Som helhet är det en väldigt stimulerande och utvecklande arbetsplats.

Hur ser dina arbetstider ut?

Våra normala arbetstider är mellan 7-16 och ibland blir det övertid i samband med att något jobb behöver bli färdigt.

Hur ser framtiden ut?

Jag tycker framtiden här på FSP är ljus. Vår VD har som mål att vi ska växa och bli större vilket är jätteroligt. Även möjligheten att utvecklas i jobbet gör att framtiden ser positiv ut.

Integritetspolicy      Sitemap